Leta.

Daļai autoīpašnieku, neskatoties uz pozitīvām izmaiņām risku izvērtēšanas sistēmas «Bonus-Malus» klasēs, šogad strauji augušas transportlīdzekļu īpašnieku

obligātās civiltiesiskās atbildības (OCTA) cenas, novēroja aģentūra LETA. Vienlaikus aptaujātie apdrošinātāji prognozē cenu kāpumu arī turpmāk.

Redakcija.

Par to varam nešaubīties. Finansu parazīti reaģē tieši ka viņu bioloģiskie brāļi- ja saimnieks ir novājināts, tad to izsūc pastiprināti.

Interesanti ir tas, ka šis cenu paaugstinājums notiek laikā, kad starpbanku likmes ir pie nulles, nauda ir vislētākā cilvēces vēsturē.. Bet latvieši emigrē, tirgus rūk- tātad palikušos jāizspiež līdz galam. Turklāt šis ir obligāts pasākums, tātad bāleliņš nekur nespruks..Ja nu vienīgi pārsēdīsies uz elektriskā skrejdēļa, bet arī tos ar valdības laipnu atļauju tad varēs aplikt ar OCTU..

Komentāri  

#1 purvaputns 2017-05-02 07:41
nebūs tik traki! Bāleliņi piedeklarēsies Igaunijā un izdeklarēsies no šejienes Un visas problēmas atrisināsies pašas no sevis. un priekš gadījuma- ja visi striķi trūkst- vēl jau atliek arī lidosta!
#2 kokars 2017-05-02 08:28
neaizmirsti, kas taisa likumus un danco pēc baņķieru stabules..Piežmiegt var visu..

You have no rights to post comments

Web Analytics